Rovus Nano tehnologija

Štiti svaki dio vašeg doma

Nano Line Product

Iskusite efikasnost dubinskog čišćenja s vrhunskim rezultatima

 

Inovativna Rovus Nano tehnologija sljedeći je korak u svjetskoj evoluciji čišćenja. Učinkoviti, ekološki i cjenovno prihvatljivi proizvodi stvorit će bolji, čišći i sigurniji dom za vas i vašu obitelj.

 
 
  • Odstranjivanje do 99,9% bakterija i virusa

  • Ekološki prihvatljiv

  • Cjenovno prihvatljiv

 
 

Četiri sustava, učinkovita tehnologija i najbolja snaga čišćenja - Rovus nano linija omogućuje zdravije, sigurnije i ugodnije okruženje.

 
Nano para

Nano čestice su nevidljive ljudskom oku, ali mogu biti štetne. Napredna tehnologija nano pare koja koristi snagu prirode uništava 99,95% bakterija i klica. Zbog svoje nano veličine, čestice Rovus Nano pare s lakoćom prodiru duboko u mikrorazinu materijala. Temeljito eliminiraju bakterije na razini na koju uobičajene čestice pare ne mogu doprijeti.

Tehnologija nano pare

Nano para

 
 
HEPA H13 filtracija

Visokokvalitetni HEPA 13 filtar koji nudi 99,9% učinkovitosti hvata i najsitnije nano čestice, dok dodatni antibakterijski tretman uklanja nevidljive prijetnje i stvara sigurniji dom.

Zaštitite svoj dom

HEPA H13 filtracija

 
 
 
Ionizacija

Prašina, bakterije, pelud, dim i drugi alergeni samo su neke od čestica koje možete pronaći u svom domu. Stvaranje negativnih iona i uklanjanje pozitivnih iona iz zraka stvara sigurnije okruženje. Rovus Nano tehnologija proizvodi najkvalitetnije negativne ione. Oni izvlače vodik iz proteinske ljuske virusa i tako ih jednostavno eliminiraju bez upotrebne kemikalija. Brzo i učinkovito odstranjuju mikrobe i alergene iz vašeg doma na 100% siguran, zdrav i ekološki prihvatljiv način.

Omogućite sigurnije okruženje

Ionizacija

 
 
UV-C svjetlost

Nano čestice su svugdje, u zraku koji udišemo, na različitim površinama u domu, pa čak i u našim krevetima. UV-C svjetlost uništava 99,9% mikroorganizama, uklanjajući nevidljive opasnosti u vašem domu. Za dobrobit svoje obitelji, stvorite siguran dom, bez virusa i bakterija.

San bez briga

UV-C svjetlost

 
 
 

Jeste li spremni iskusiti sve prednosti učinkovitih proizvoda Rovus Nano linije?