Rovus Nano linija

Štiti svaki dio vašeg doma

Nano Line Product

Doživite efikasno dubinsko čišćenje na nano razini

 

Inovativna Rovus Nano linija sljedeći je korak u evoluciji čišćenja. Zakoračite u svijet blistave čistoće.

 
 
  • Odstranjivanje do 99,9% bakterija i virusa

  • Ekološki prihvatljiv

  • Cjenovno prihvatljiv

 
 

Nano čestice su svugdje oko nas - u zraku kojeg udišemo, u krevetu na kojem spavamo, na podu na kojem se naša djeca igraju.

Napredna tehnologija koja koristi snagu prirode

 

Rovus Nano tehnologija stvara neprekidnu, snažnu maglicu. Visoka temperatura i tlak uzrokuju intenzivno sudaranje molekula vode, nakon čega dolazi do ispuštanja suhe pare koja sadrži nano čestice i korisne negativne ione.

 
 

Negativni ioni najčešće su prisutni u blizini tekuće vode, a poznati su i pod nazivom "Vitamini u zraku". Izvlače vodik iz proteinske ljuske virusa i tako ih jednostavno eliminiraju bez upotrebne kemikalija

 
 

Rovus Nano tehnologija proizvodi najkvalitetnije negativne ione! Oni brzo i učinkovito odstranjuju mikrobe i alergene iz vašeg doma na 100% siguran, zdrav i ekološki prihvatljiv način.

 
 

Nano para - novi koncept efikasne snage čišćenja

 

Čestice Rovus Nano pare s lakoćom prodiru duboko u mikrorazinu materijala. Temeljito eliminiraju bakterije na razini na koju uobičajene čestice pare ne mogu doprijeti.

 
 
Nano para
Uobičajena para

Štiti vaš dom

 
Tako sigurna da ju možete koristiti na svim površinama

Napredna Nano tehnologija proizvodi suhu paru koja neće nepotrebno namočiti ili oštetiti vaše podove. Brzo se suši, što ju čini idealnom za čišćenje i najosjetljivijih površina.

 
 
Sterilizirajte svoj dom

Nano snaga efikasno će vas riješiti neugodnih mirisa, ali i 99,9% bakterija! Eliminirat će i štetne bakterije kao što su Escherichia coli, Candida Albicans ili Salmonella Aertrycke. Vaš će dom postati čišći i sigurniji.

 
 

Spremna za korištenje u nekoliko sekundi

 

Rovus Nano Tehnologija osigurava da mlaz nano pare počne s radom u nekoliko sekundi. Ovako ćete uštedjeti vrijeme, a cijeli proces čišćenja će biti jednostavniji i učinkovitiji.

 
 

Jeste li spremni doživjeti sve prednosti Rovus Nano tehnologije čišćenja parom?