Rovus Nano linija

Štiti svaki dio vašeg doma

Nano Line Product

Doživite efikasno dubinsko čišćenje na nano razini

 

Inovativna Rovus Nano linija sljedeći je korak u evoluciji čišćenja. Sigurniji dom koji će vam pomoći da očuvate svoje zdravlje sada je nadomak ruke. UV-C svjetlo uspješno uništava nano organizme s učinkovitošću od čak 99,9 %.

 
 
  • Odstranjivanje do 99,9% bakterija i virusa

  • Ekološki prihvatljiv

  • Cjenovno prihvatljiv

 
 

Stvorite sigurnije životno okruženje

 

Mikroorganizmi su prisutni u zraku i na različitim površinama u svakom domu - to su virusi, bakterije i plijesan. Oni mogu ugroziti vaše zdravlje i kontaminirati podove, krevete, kaučeve ili zrak koji udišete. DNA mikroorganizama apsorbira UV-C svjetlo, koje zatim uništava njihovu strukturu i eliminira stanice. Virusi imaju najjednostavniju strukturu, zato su uvijek najranjiviji. UV-C svjetlo omogućuje dubinsku dezinfekciju uništavajući viruse, bakterije, gljivice, stjenice i grinje.

 
 

San bez neželjenih posjetitelja

 

Zbog toga što UV-C svjetlo prodire duboko u površine, uvijek ćete spavati mirno bez neželjenih posjetitelja kao što su npr. stjenice. Virusi, bakterije, plijesan i gljivice postat će stvar prošlosti. Stvorite sigurnije okruženje za sebe i svoju obitelj. Spavajte bolje, udišite kvalitetniji zrak.

 
 
Jeste li znali?

Mikroorganizmi ne mogu razviti otpornost na UV-C svjetlo. Ono je ekološki prihvatljivo rješenje jer ne zahtijeva korištenje opasnih kemikalija. Učinite dobro za sebe i svoju obitelj i stvorite zdravije okruženje za život.

Jeste li spremni iskusiti sve prednosti UV-C svjetla s Rovusom?